Gabriela Amzaru a câștigat Trofeul Tinereții la Festivalul de la Amara 2015

Gabriela Amzaru a câștigat Trofeul Tinereții la Festivalul de la Amara 2015

Posted by Jurnalul de Calarasi on 3 August 2015

GABRIELA AMZARU A CÂȘTIGAT TROFEUL TINEREȚII LA FESTIVALUL DE LA AMARA 2015

Cu acest mare premiu, Gabriela intra în rândul marilor artişti tineri, de muzică uşoară, din România! Mare bucurie duminică seară, în transmisiunea directă a postului de televiziune Neptun TV, acolo unde după ce au fost prezentaţi câştigătorii premiilor speciale, III, II şi I de la „Festivalul Tinereţii“ Amara- 2015 se anunţa Trofeul Tinereţii pentru această ediţie a festivalului. Cum redacţia noastră ştia, deja, că Gabriela va fi prezentă între câştigători (dar nu ştia premiul pe care îl va lua) am aşteptat cu sufletul la gură desfăşurarea evenimentelor. Şi cum numele ei nu a fost anunţat la niciunul dintre premiile de până la trofeu, era evident că Gabriela va lua Trofeul! Aşa că nu a fost nicio surpriză momentul în care Larisa Elena Mihai, directoarea Festivalului, a anunţat: Câştigătoarea Trofeului Amara 2015 este Gabriela Amzaru, din Călăraşi! Acest trofeu a fost visat, de multă vreme, de Gabriela. Ea având calităţile, în festivaluri, de a accede la trofeu, de fiecare dată. De data aceasta, juriul alcătuit din Horia Moculescu, Titus Andrei, Viorel Gavrilă, Voicu Enăchescu şi Cristian Obrejan a decis- Gabriela Amzaru a fost cea mai bună!
Desigur, odată cu acest trofeu Gabriela intră în lumea mare a tinerilor interpreţi de muzică uşoară din România. Iar „Jurnalul de Călăraşi“, Televiziunea Călăraşi1, trusturile noastre de presă care au vegheat evoluţia Gabrielei încă de la început nu pot decât să se bucure şi să aştepte alte şi alte succese!

DUPĂ 44 DE ANI, TROFEL DE LA AMARA REVINE UNEI CĂLĂRĂŞENCE!
Înfiinţat în anul 1968, cel mai longeviv festival de muzică uşoară a avut, în primele patru ediţii, câştigătoare din… Călăraşi: Constanţa Barac (1968 şi 1969), Silvia Agache (1970) şi Elena Călin (1970)! De atunci, niciun artist călărăşean nu a mai reuşit să câştige trofeul până acum, în 2015, când Gabriela Amzaru readuce trofeul de la Amara la Călăraşi, după 44 de ani!